Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Predáme 2 izbový apartmán v Eurovea Tower na nábreží Dunaja.

Cena:
395 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Pribinova
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 59 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4135114
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predáme 2 izbový apartmán na príjemnom 13. poschodí v Eurovea Tower na nábreží Dunaja. Táto nehnuteľnosť je jednou z luxusných rezidencií na prestížnej adrese v meste.

Ponúkaná nehnuteľnosť má výmeru 58,6 m2, z čoho 49 m2 je byt a 9,6 m2 tvorí balkón. Byt je v prevedení vyššieho štandardu, čo dovoľuje novému majiteľovi nadizajnovať kuchyňu, šatníky a nábytok podľa vlastných predstáv a nárokov. Luxusné poschodie ponúka aj luxusné panoramatické výhľady. Architekt odkryl potenciál priestoru a otvoril dispozíciu. Oddelil dennú a nočnú časť, vďaka čomu sa už po vstupe do bytu otvorí panoramatický výhľad cez velkoplošné okná a priehľadné zábradlie balkónov na mesto a nábrežia Dunaja. Jednou z výhod týchto podlaží sú rýchlovýťahy.

PROJEKT Eurovea Tower je prvý slovenský mrakodrap nachádzajúci sa na nábreží Dunaja. V októbri 2023 bol skolaudovaný. Výška stavby je 168 m, má 45 poschodí, ponúka 408 rezidencií, 45 luxusných rezidencií, 1400 parkovacích státí, 1000 m2 obchodných priestorov.

Nadštandard podčiarknú luxusné koberce na chodbách a nádherná vstupná lobby s recepciou. Celoplošná hlinníková fasáda je zasklená izolačným trojsklom. Centrálnym zdrojom tepla pre bytový dom je odovzdávacia stanica tepla a z tohto zdroja sú vedené rozvody do bytov prostredníctvom bytovej výmenníkovej stanice.

Samozrejmosťou je aj prechod suchou nohou do nákupnej galérie Eurovea, kde nájdete všetky služby, vybavenosť a zábavu pre každodenný život. Vďaka polohe projektu bude bývanie prepojené so živými spoločenskými, kultúrnymi či športovými aktivitami dunajského nábrežia, bezprostredná dostupnosť nákupného centra sa stáva fenoménom moderného mestského života.

Nadštandardnou je táto nehnuteľnosť aj výberom parkovacích miest, ktorých cena je 50.000 EUR/miesto. Cena nehnuteľnosti a státí je uvedená vrátane DPH a je možný odpočet DPH. K bytu je možné kúpiť pivničnú kobku v cene 5.000,- EUR.

Cena: 395.000,- EUR

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.