Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Prémiový 2 izbový byt v uzavretom komplexe v Starom Meste.

Cena:
420 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Hriňovská
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 82 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4135108
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PROMINENT REAL Vám ponúka na predaj moderný 2-izbový byt s výmerou 71,05 m2 a balkónom s výmerou 10,90 m2 na Hriňovskej ulici vo vyhľadávanej tichej lokalite Starého Mesta, no stále v relatívnej blízkosti centra. Veľkou výhodou tohto bytu je, že sa nachádza v uzavretom oplotenom komplexe stráženom 24-hodinovou SBS službou a kamerovým systémom. Byt je orientovaný na 2 svetové strany - na juh a juhozápad.

Bytový dom sa nachádza v lokalite s názvom “Mestské vily Búdková”, ktorá pozostáva zo šiestich samostatných mestských víl, kde v každej vile je 9 alebo 12 bytov. Je umiestnený v rezidenčnej štvrti Horský Park v tichom nerušenom prostredí uprostred zelene v kopcovitom teréne, čo poskytuje nádherné výhľady na mesto a okolie. Byt sa nachádza na 1 poschodí 4-poschodového tehlového bytového domu. Pod predávaným bytom sa nachádza ešte prízemný byt. V podzemnom podlaží bytového domu sa nachádzajú garážové státia a pivnice.

Byt zariaďoval majiteľ pod taktovkou kvality, čo je možné vidieť už pri vstupe do bytu. Developer takisto pri výstavbe bytových domov dbal na kvalitu materiálov. Podlahová plocha bytu umožňuje jeho úpravu na 3-izbový byt.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, kuchyne jemne prepojenej s obývačkou a jedálenskou časťou s výstupom na balkón, z kúpeľne s WC a spálne. K bytu prináleží aj murovaná pivnica o výmere 1,70 m2. V spálni sa nachádza vstavaná skriňa, v byte nechýbajú kvalitné drevené podlahy, veľkoplošné drevené okná, klimatizácia, bezpečnostné vstupné dvere, sanita Villeroy & Boch či príprava na vonkajšie hliníkové žalúzie. Kuchynská linka je na mieru so zabudovanými spotrebičmi značky Miele a Bosch.

Tento uzavretý komplex s rozlohou 1 ha ponúka dostatočné možnosti na parkovanie pre rezidentov, ako aj pre návštevy. Ponúka aj zelenú oddychovú zónu a súkromné detské ihrisko. Spolu s vlastníctvom bytu sa prevádza aj spoluvlastnícky podiel na prístupovej ceste a priľahlých pozemkoch. O areál sa počas pracovných dní stará záhradník. Okrasná záhrada je plná nielen ihličnanov, ale aj ovocných stromov a krov, čo vlastník bytu ocení najmä v letnom období. V areáli je takisto zabezpečovaná údržba chodníkov a ciest počas zimných mesiacov.

V okolí je plné občianske vybavenie (škola, škôlka, potraviny Kraj a Yeme), v blízkosti sa nachádzajú neďaleké nákupné centrá vrátane Nemocnice Bory, obchody a, samozrejme, známy Horský park, ktorý ponúka bohatú prírodu so sieťou krásnych chodníkov na aktívne trávenie voľného času. Veľkou výhodou je aj dostupnosť napojenia na diaľnicu (cca 3 minúty autom).

Cena: 420.000,- EUR

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.