Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Máte radi terasu? Dizajnový 2 izbový byt s terasou v Starom Meste na prenájom.

Cena:
1 500,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Kúpeľná
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 76 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4135100
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PROMINENT REAL Vám ponúka na prenájom exkluzívny dvojpodlažný 2 izbový byt s terasou na Kúpeľnej ulici v Bratislave v mestskej časti Staré Mesto. Byt je voľný a má výmeru 75,64 m2 a terasa je o výmere 20,78 m2. Je situovaný na 5. poschodí v budove s výťahom. V byte sa nachádza všetko potrebné pre pohodlný život, je kompletne zariadený a vybavený všetkými elektrospotrebičmi, vrátane klimatizácie. Parkovacie miesto je možnosť si prenajať za mesačný alebo ročný poplatok v blízkom parkovacom dome Opera.

Na spodnom podlaží sa nachádza vstupná chodba, samostatná toaleta, komora a obývacia izba spojená s kuchyňou, čo vytvára príjemný otvorený priestor. Na hornom podlaží sa nachádza spálňa, kúpeľňa, samostatná toaleta a terasa.

Tento byt je naozaj špeciálny. Má nádherný dizajn a veľkorysú výmeru. Klimatizácia zabezpečuje príjemnú atmosféru aj v horúcich letných dňoch. Terasa je skvelým bonusom, kde si môžete vychutnávať čerstvý vzduch a výhľad. Vlastný kotol a podlahové kúrenie zaisťujú príjemnú teplotu počas celého roka.

Okolie bytu je veľmi príjemné a ponúka všetko, čo potrebujete. Nachádza sa v centre mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou, ako sú potraviny, obchody, bary, reštaurácie, banky, školy a zdravotná starostlivosť. Okrem toho je tu aj výborná dopravná dostupnosť a dostatok zelene, čo vytvára príjemné prostredie pre život pre všetky vekové kategórie.

Cena: 1 500 €/mesiac +170,- EUR energie

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. č. 0905 456 542.

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.