Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Predáme priestranný 4 izbový byt v exkluzívnej lokalite na hradnom kopci.

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Staré Mesto
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 160 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4135091
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária PROMINENT REAL Vám ponúka na predaj príjemný 4 izbový byt v jednej z najlepších lokalít Bratislavy - na hradnom kopci. Tento byt je vkusne zariadený a okamžite na Vás zapôsobí svojou priestrannosťou s podlahovou plochou o rozlohe 160 m2 + 8,5 m2 terasa. Nachádza sa na prvom poschodí v 4 poschodovom bytovom dome s výťahom. Výhodou je, že na poschodí sa nachádza iba jeden byt. K bytu prináleží aj pivnica o rozlohe 5,76 m2.

Už pri vstupe do bytu Vás privíta útulná vstupná chodba, ktorá vedie do každej samostatnej miestnosti. Byt disponuje dvomi kúpeľňami. V menšej sa nachádza sprchový kút a vo väčšej vaňa, takže na svoje si prídu aj náročnejší. V byte sa nachádzajú 3 izby, ktoré sú momentálne zariadené ako spálňa, pracovňa a detská izba. Izby sú úžasne priestranné, avšak najväčšou zaujímavosťou tohto bytu je šatník o výmere 10 m2. Kuchyňa je spojená s obývacou izbou a jedálenskou časťou. Z pracovne aj kuchyne je výstup na loggiu, ktorá je orientovaná na juhozápad. Ideálny priestor na relaxáciu po náročnom dni alebo na stretnutia s priateľmi.

Tento byt je vybavený vlastným kotlom, podlahovým kúrením, krbom a klimatizáciou, zaručujúc vám komfort počas každého ročného obdobia. Byt je kompletne zariadený, čo z neho robí ideálnu voľbu na dlhodobý prenájom. Doplňujúc k luxusu tohto bytu je k nemu patriaca veľká garáž v podzemnej garáži o rozlohe 31 m2, ktorá je uzavretá vlastnou bránou, takže si nemusíte robiť starosti s parkovaním.

Okolie tohto bytu je ideálne pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie a zároveň rýchlu dostupnosť do centra mesta. Táto lokalita poskytuje občiansku vybavenosť s ľahkou dostupnosťou do centra a ponúka tak komfortné mestské bývanie blízko prírody. Veľkou výhodou je aj blízka zastávka MHD, Horský park, či Baroková záhrada na Bratislavskom hrade, ktoré ponúkajú priestor na príjemné prechádzky a oddych.

Cena: info v RK

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.