Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Klasický veľkometrážny 4 izbový byt v Karlovej Vsi na predaj

Cena:
235 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Ulica: Beniakova
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 84 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4135088
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PROMINENT REAL Vám ponúka na predaj veľkometrážny 4 izbový byt s výmerou 84,23 m2 v Karlovej Vsi, na Beniakovej ulici, na 2/7 poschodí. Byt prešiel rekonštrukciou pred pár rokmi.

Oceníte dispozíciu, kde Vás zaujmú nepriechodné izby. Z chodby je vstup do každej izby samostatne a zároveň Vám ponúka veľa úložného priestoru. Detské izby nie sú veľké, za to sú však veľmi útulné. Kuchyňa má zasklenú loggiu, čo oceníte hlavne v nepriaznivom počasí. Okná sú drevené a v obývačke je nová vonkajšia roleta. Zaujmú Vás ja svetlé drevené parkety v celom byte a doplnky v kúpeľni. Byt je orientovaný na 2 svetové strany, čo Vám umožňuje praktickú výmenu vzduchu. Mesačné náklady sú 190,- EUR + elektrika 35,- EUR a plyn 5,- EUR. Možnosť kúpy aj na hypotéku.

Bytový dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, sú tu školy, škôlky, obchody, reštaurácie, pizzeria, zdravotné stredisko, MHD, banky, pošta, cukráreň, obchodné centrum. Výborná dostupnosť kamkoľvek v meste, rýchle napojenie na obchvat Bratislavy. V okolí sa nachádza množstvo zelene. Byt je vhodný pre rodinu s deťmi a ľudí, ktorí obľubujú pokojnú a zelenú štvrť s možnosťou aktívneho života odychu.
Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť získať tento byt vo vyhľadávanej lokalite mladých rodín s deťmi. V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. č. 0905 456 542 a my Vám pomôžeme naplniť Vaše sny o bývaní!

Cena: 235 000,- EUR

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.