Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Príjemná 4 izb. rezidencia s bazénom, hosťovským domčekom, garážou pre 4 autá, pozemkom 2000 m2 v Gbeloch na predaj.

Cena:
416 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Skalica
Obec: Gbely
Ulica: Gbely
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 450 m2
Plocha pozemku: 2000 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4135081
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Nenápadná z vonku a čarokrásna z vnútra. Takto by sa dala opísať pár slovami nasledovná ponuka. Predáme 4 izbovú rezidenciu, kde pokoj, harmónia a oddych Vás prirodzene zrelaxujú po pracovnom dni, či týždni.

Vstup do rezidencie je z hlavnej ulice cez podbránie priamo na priestranné parkovisko, kde Vás očarí dvor s krásnou terasou, zeleňou a prírodou.

Jedná sa o rozľahlú prízemnú stavbu, do ktorej môžete vojsť cez hlavý vstup, alebo cez vstup do vnútorného bazéna. Pri príchode cez hlavný vstup Vás ihneď upúta jemnosť zladenia farieb a prírodných materiálov. Vojdeme do chodby a prejdeme do slnečnej obývačky s kuchyňou, komorou a krbom alebo do spacej časti. Na chodbe sa nachádza hosťovská toaleta. Z obývačky je vstup do hosťovskej izby s vlastnou kúpeľňou. Z obývačky a hosťovskej izby je krásny upokojujúci pohľad na zeleň a výstup na terasu.

V spacej časti sú 2 samostatné spálne s účelne využitým priestorom. Súčasťou oboch spální sú priestranné galérie, ktoré sú využívané ako pracovňa a herňa pre deti. Ak zatúžite po odpočinku a relaxe, tak prejdete do relaxačnej zóny, kde na Vás čaká vnútorný bazén s proti prúdom a hĺbkou 1,5 m. Po ruke máte oddychovú časť, kúpeľňu so šatňou, toaletu a samozrejme technické zázemie k bazénu. Z tejto časti je možné vyjsť na terasu a do záhrady.

Centrálna časť rezidencie (obývačka a jedáleň) prešla kompletnou rekonštrukciou a v roku 2017 bola dokončená. Zvyšné priestory boli nanovo postavené z moderných a kvalitných materiálov na pôvodných rozmerových základoch domu. Je plne zariadená a vybavená. Jej celková úžitková plocha je takmer 450 m2 a stojí na pozemku o rozlohe 2000 m2 s využívaním ďalších 3000 m2.

Bola postavená pre rodinu tak, aby naplnila všetky potreby a poskytla pohodlie aj pre tých náročnejších. Preto jej cena a technické vybavenie nebudú prekvapením. Nájdete tu aj záhradný domček o rozmere 6x4 m, s kuchyňou, kúpeľnou, WC a pieckou v obývačke. Súčasťou stavby je aj dvojgaráž pre 4 autá. Ďalšie 4 autá môžu pohodlne parkovať vo dvore. Kúrenie je v kúpeľni a pri bazéne podlahové, v izbách sú radiátory a konvektory pri oknách. Pre inovatívne duše bude dôležitá informácia, že stavbu je možné napojiť na fotovoltaiku. Štandardom je aj alarm, kamerový systém, smart systém na ovládanie kúrenia.

Mesto Gbely je malé pokojné mesto na dosah Bratislavy po diaľnici, ktoré Vám ponúka oddych po pracovnom dni. Nechýba tu ani nová telocvičňa, hokejová plocha (floorball) tenisové kurty, cvičisko pre psíkov, cyklotrasa vedie až do Kútov. Ak máte chuť sa kvalitne najesť, tak neďaleká poľovnícka reštaurácia Vám zaručí gurmánsky zážitok. V meste je dobrá občianska vybavenosť, obchody, škola, škôlka pre najmenších, pošta, lekári a lekáreň. Dámy si prídu na svoje, nájdete tu kvalitné kozmetické služby, domáce koláče, či torty. Ak chodíte radi na výlety, tak pár kilometrov máte do Rakúska a pár do Českej republiky. Už ste boli v Aqualande Moravia? Ak ste vášnivý golfista, tak na Záhorí máte 4 golfové areály.

Cena: 416.000,- EUR

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.