Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

4 izbový byt s panoramatickým výhľadom na Drotárskej ceste na prenájom.

Cena:
1 500,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Drotárska cesta
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 125 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4135059
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária PROMINENT REAL Vám ponúka na prenájom priestranný 4 izbový byt o výmere 125 m2, ktorý sa nachádza na Drotárskej ceste v mestskej časti Bratislava-Staré Mesto. Byt sa prenajíma nezariadený ale majiteľ je ochotný ho zariadiť, čo by ovplyvnilo konečnú cenu prenájmu.

Byt je rozdelený na dennú a nočnú časť, čo vytvára optimálny priestor na oddych a súkromie. Dispozícia bytu je veľmi dobre premyslená, obsahuje vstupnú chodbu, komoru s práčkou, šatník, kuchyňu spojenú s obývacou časťou, ktorú je možné oddeliť dverami od zvyšku bytu, 3 samostatné nepriechodné izby, veľkú kúpeľňu s vaňou a toaletou a druhú novú samostatnú toaletu. Ak máte radi hudbu, budete rozhodne nadšení z centrálneho ozvučenia, ktoré je k dispozícii v každej izbe. Výhľad z bytu je úchvatný, ponúka vám krásnu panorámu okolia. Jeho juhozápadná orientácia zaručuje dostatok slnečného svetla a príjemné teplo počas celého dňa. Okrem toho byt disponuje aj klimatizáciou. V bytovom dome je prípojka na optický internet od poskytovateľov Orange a UPC, čo umožňuje rýchle a spoľahlivé internetové pripojenie. Nová kuchynská linka od značky IKEA je vybavená aj všetkými kuchynskými spotrebičmi pre pohodlné a jednoduché varenie. Vonkajšie tienidlá na ovládanie Vám poskytujú flexibilitu pri regulácii svetla vo vnútri bytu. Všetky okná sú nové, vyrobené z kvalitného hliníka a zaistené trojsklom, čo zaručuje optimálnu izoláciu a tiché prostredie. Parkety v celom byte boli nedávno menené.

Táto lukratívna adresa Vám poskytuje bývanie s prírodou ako na dlani a tiež s komplexnou občianskou vybavenosťou v blízkosti sú obchody, služby, MHD. Z Drotárskej cesty je výborná dopravná dostupnosť do centra mesta i na diaľničný obchvat.

Cena: 1.500,- EUR/mesiac + 250,- EUR energie

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. č. 0905 456 542.

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.