Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Predáme nový 4 izbový bungalov v uzavretom komplexe v Hviezdoslavove.

Cena:
332 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Hviezdoslavov
Ulica: Čerešnárka
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 124 m2
Plocha pozemku: 646 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4135116
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom, typ bungalov, so zastavanou plochou 153,87 m2 a úžitkovou plochou 124,38 m2 na pozemku o rozlohe 646 m2 v obci Hviezdoslavov len 15 km od Bratislavy. Rodinný Dom je napojený na všetky inžinierske siete: elektrika, mestský vodovod, kanalizácia a rýchly optický internet.

Nachádza sa v novo vybudovanej súkromnej lokalite rodinných domov s novou príjazdovou komunikáciou s chodníkom, osvetlením a bránou. Dispozičné riešenie pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchyňou a výstupom na terasu, 1x spálňa, 2x detská izba, 1x kúpeľňa s WC, 1x samostatné WC a technická miestnosť. Zaujme výška stropu v obývačke, ktorá je 4,08 m. Terasa o rozlohe 10,5 m2 vám poskytne príjemné rodinné posedenie. Aby vám nechýbal priestor, tak na povale je vytvorených 15 m2 úložného priestoru.

Rodinný dom je situovaný v novej súkromnej ulici Ovocná s 24 stavebnými parcelami, ktorá je napojená na ulicu Čerešňárka. Vstup je cez automatickú bránu, pri ktorej je kamerový domáci dorozumievací systém Hikvision s dodatočným monitorovaním vstupu do zóny s extra kamerou na stožiary verejného osvetlenia.
Tehlové murivo (tehla Thermobrick 30cm), zateplenie obvodového muriva polystyrén 20 cm. Krov je pravý drevený montovaný na mieru priamo na stavbe (oproti prefabrikovanému skladanému krovu sú použité na konštrukciu strechy podstatne hrubšie väzníky čím je zabezpečená lepšia odolnosť krovu a zároveň je aj využiteľný priestor v podkroví na odkladanie predmetov čo pri skladanom prefabrikovanom krove nie je možné) , strešná krytina je značky Terran čiernej farby.

Okná sú plastové, profily sú antracitovej farby z vonkajšej strany a biele zvnútra. Profily sú od nemeckého výrobcu profilu ALUPLAST. Profily sú 5-komorové s izolačným trojsklom. Vstupné dvere a posuvné okno sú vyrobené z hliníkového profilu nemeckého výrobcu Aluprof. Vstupné dvere sú komplet zvonku aj zvnútra antracitovej farby a posuvné okno je zvonku antracitovej farby a zvnútra biele.

Izolácia stropu je realizovaná fúkanou izolačnou penou, ktorá oproti sklenej vate má lepšie izolačné vlastnosti je bez škár a je vyvinutá proti preniknutiu hlodavcami. Okapotovaná je sadrokartónovým stropom

Omietky sú vápenno cementové alebo sadrové s malovkou bielej farby. Potery sú cementové. Vykurovanie je teplovodné podlahové s tepelným čerpadlom systém vzduch-voda značky Daikin, ktoré zabezpečuje kúrenie aj ohrev teplej úžitkovej vody. Za príplatok je možné si doobjednať realizáciu chladených stropov.
V technickej miestnosti je priestor pre ústredňu na alarm, priestor pre rack , rekordér na kamerový systém a prípadne router Telekom. V podkroví je úložný priestor s podlahou z OSB dosiek.

V obývacej izbe je strop priznaný, sú tam drevené masívne trámy, ktoré si môže budúci majiteľ namoriť alebo namaľovať podľa vlastnej predstavy. Elektroinštalácia je klasická v zmysle STN. Spínače a zásuvky sú od belgického výrobcu NIKO a je možné bez veľkých zásahov dodatočne meniť farebnosť krytiek a rámikov.

V RD je zrealizovaná aj predpríprava na fotovoltiku, alarm a kamerový systém . V obývacej miestnosti je predpríprava na krb. Okapový systém zvodu dažďovej vody je zvedený do drenážnej jamy, ktorá je súčasťou ceny. Súčasťou ceny je taktiež vybudovanie parkovacích miest so zámkovej dlažby s podbetónovaním a chodníka popri dome.

Obec Hviezdoslavov je dynamicky sa rozvíjajúca obec s výborným vlakovým napojením do Bratislavy. Zóna je cca 4 km vzdialená od rýchlostnej cesty R7 s vynikajúcou dostupnosťou do Bratislavy a okolia. V obci je kompletná občianska vybavenosť.

Cena 332.000,- Eur s DPH

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.