Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Dizajnový nebytový priestor v Starom Meste na prenájom.

Cena:
900,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Panenská
Kategória: Komerčné a prevádzkové priestory
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 80 m2
ID inzerátu: 4135074
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária PROMINENT REAL Vám ponúka niečo netradičné na prenájom. Ide o nebytový priestor o výmere 80 m2 vo vyhľadávanej lokalite v Starom Meste. Priestor je po kompletnej rekonštrukcii a zaujme svojím prevedením, ako aj vysokým stropom.

Dispozične priestor pozostáva z 1 veľkej miestnosti, kuchyne a kúpeľne s toaletou. Boli spravené nové rozvody vody, odpadu, elektriky, nová podlaha so špeciálnym interiérovým betónovým poterom. Priestor je nanovo zateplený a odizolovaný zvonku aj zospodu. Priestor je umiestnený medzi domami, ktoré ho taktiež izolujú.
Denné svetlo zabezpečujú svetlíky v streche a okenné panely v bránach. Nosnosť podlahy je aj na autá, v strede je kanálik s pachovou uzáverou.

Kúrenie aj chladenie je prostredníctvom klimatizácie. V kúpeľni je rebríkový radiátor aj s sprchovým kútom a vzduchotechnikou. Kuchyňa je kompletne vybavená vstavanými spotrebičmi ako je chladnička, mraznička, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, okrem varnej dosky, ktorá sa tam dá samozrejme umiestniť. Automatická práčka je umiestnená zaujímavo vo výklenku v priestore, kde sa ešte čaká na dizajnové zasúvacie dvere a poličky s osvetlením vnútra. Nechýba tu ani pripojenie na wifi. Zrejme Vás zaujme osvetlenie priestoru, ktoré je cez svetelné rampy, upútajú Vás aj stmievacie LED pásy v podlahe na osvetlenie tehlových stien, ako aj nasvietený výklenok.

Prístup k priestoru je pešo z dvora, ale aj s autom z Panenskej. Táto lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, ktoré je potrebné pre pohodlné podnikanie. Výhodou je, že máte takmer všetko vzdialené len pár minút pešo.

Ak hľadáte niečo výnimočné, tak tento priestor Vám to zaručene ponúka.

Cena: 900,- EUR/mesiac + energie

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.