Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Kancelárske priestory s výhľadom na Hviezdoslavovo námestie na prenájom.

Cena:
2 000,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Gorkého
Kategória: Komerčné objekty
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 220 m2
ID inzerátu: 4135062
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária PROMINENT REAL Vám ponúka jedinečnú príležitosť prenajať si kancelárske priestory, ktoré sa nachádzajú na prestížnej Gorkého ulici v absolútnom centre Starého Mesta v Bratislave. Tieto priestory sú situované na 3. poschodí v budove s výťahom a majú krásny výhľad na obľúbené Hviezdoslavovo námestie. S celkovou výmerou 219,68 m2, budete mať dostatok miesta pre všetky svoje podnikateľské aktivity.

K priestorom prislúchajú aj tri balkóny s výhľadom na Hviezdoslavovo námestie a do Gorkého ulice a poskytujú pútavý pohľad na okolitú architektúru. Interiér je optimálne rozmiestnený, čo umožňuje vytvoriť funkčné oddelenie medzi štyrmi samostatnými kanceláriami a elegantnou zasadačkou alebo sekretariátom, podľa potreby. Skvelým prínosom pre Vás a Vašich zamestnancov je aj vlastná kuchyňa, skladový priestor, oddelené toalety a praktická sprcha. Priestory sú ihneď k dispozícií a momentálne sú kompletne zariadené kancelárskym nábytkom.

Pripravuje sa výmena celoplošného koberca za vinylovú podlahu a majitelia sú ochotní prispôsobiť priestory podľa požiadaviek nových nájomníkov. K dispozícií je aj možnosť prenajať si parkovacie miesto v blízkosti za 210,- Eur/mesiac+ DPH.

Cena: 2000,- EUR/mesiac + DPH + energie

Ak túžite po kancelárskych priestoroch s jedinečným šarmom a výhľadom na mesto, kontaktujte nás na tel. č.: 0905 456 542.

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.