Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

3 izbový bungalov na predaj v obci Hviezdoslavov pri Bratislave.

Cena:
224 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Hviezdoslavov
Ulica: Hviezdoslavov
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 80 m2
Plocha pozemku: 320 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4135045
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária PROMINENT REAL Vám ponúka na predaj 3 izbový bungalov v obci Hviezdoslavov, ktorá je vzdialená len 15 km od hlavného mesta Bratislavy. Dom je možné upraviť na 4 izbový a je navrhnutý s dôrazom na kvalitu a úsporu energií, čo sa odráža v jeho energetickom certifikáte A1. Dom je tesne pred kolaudáciou.

Dispozične je dom dobre riešený. Pri vstupe do domu sa nachádza chodba, ďalej obývacia izba spojená s kuchyňou, komora, 2 izby, kúpeľňa a samostatná toaleta. Izby sú nepriechodné.

V interiéri domu sa nachádza všetko, čo si môžete priať. Tepelné čerpadlo s funkciou chladenia a teplovodné podlahové vykurovanie zabezpečia príjemnú teplotu počas celého roka. Kvalitné materiály, ako je brúsená tehla Porotherm PD30, zateplenie 20 cm a strešná škridla Terran, zaručujú dlhú životnosť a nízke náklady na údržbu. V kúpeľni a WC budú kompletné obklady, osadené zariaďovacie predmety a batérie. Okrem toho v interiéri nájdete plávajúce podlahy, keramickú dlažbu, moderné interiérové dvere a úsporné LED osvetlenie. Odkladací priestor na povale a terasa s chodníkmi okolo domu poskytujú dostatok miesta na uskladnenie a relaxáciu.

Rodinný dom je tiež vybavený parkovacími miestami pre 2 autá na pozemku, oplotením s bránou na diaľkové ovládanie a vonkajšími hliníkovými roletami na diaľkové ovládanie. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vrátane elektrickej prípojky, verejného vodovodu, kanalizácie a rýchleho optického internetu Telekom.

Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej lokalite v centre obce, s novou cestnou komunikáciou a chodníkom. V blízkosti nájdete rôzne občianske vybavenosti, ako sú potraviny, škola, škôlka, detské ihrisko, park, reštaurácie, fitness centrum a kaderníctvo. V obci je taktiež vlakové spojenie do Bratislavy, ktoré je vo vzdialenosti cca 1,5 km od domu. Mesto Šamorín je tiež len pár kilometrov vzdialené, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, obchody, reštaurácie, stredné školy, zdravotné strediská a športovo-relaxačný areál X-Bionic Sphere s bazénmi a wellness centrom.

Tento rodinný dom s 3 izbami a možnosťou úpravy na 4 izby má zastavanú plochu 99 m2 a výmeru pozemku 320 m2. Čistá úžitková plocha domu je 80 m2. Jeho cena so štandardným vybavením je 224 000 €.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. č. 0905 456 542.

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.