Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Predáme pekný priestranný 1 izbový byt na Súmračnej ulici.

Cena:
165 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Súmračná
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 44 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 6
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 4135036
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PROMINENT REAL predá pekný 1 izb. v Ružinove na Súmračnej ulici neďaleko vyhľadávaného Ružinovského parku o výmere 44 m2 v zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome s výťahom a rekonštruovaným vchodom. Byt sa nachádza na 6 poschodí v 6 poschodovom dome. Je orientovaný na južnú stranu, čo je príjemná svetlá strana. V celom byte sú plastové okná so žalúziami. Byt bol pôvodne 1,5 izbový a je upravený tak, že o tú pol izbu je zväčšená kuchyňa, takže v byte je skutočne veľká kuchynská linka a kuchyňa je tým pádom o výmere 14 m2, s pôvodnej obývačky je spálňa, ktorá je o výmere 22 m2 a vychádza sa z nej na loggiu. Kúpeľňa má vaňu a je prepojená s toaletou.

Byt sa dáva zariadený a je momentálne dlhodobo prenajatý. V kuchyni je kuchynská linka so spotrebičmi ako je elektrická rúra, elektrická varná doska, práčka, chladnička s mrazničkou, barový pult so 4 stoličkami a sedacia súprava, ktorá je rozťahovacia. V spálni je veľká šatníková skriňa pozdĺž celej izby, manželská posteľ s nočnými stolíkmi a komoda.

Parkovanie je za domom alebo v okolí bytového domu. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. V okolí domu je škôlka, základná škola, športové gymnázium, Paneurópska vysoká škola, krásny zelený park s detským ihriskom, fitparkom a priestorom na rôzne športové aktivity a prechádzky. Nachádza sa tu aj množstvo reštaurácií, kaviarní, obchodov, pošta, dom kultúry a výborná dostupnosť do centra Bratislavy MHD (električky, autobusy).

Cena: 165.000,- EUR

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte na telefónnom čísle: 0905 456 542.

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.