Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Prémiový stavebný pozemok so sieťami v Rači na predaj!

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Rača
Ulica: Rača
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 1701 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: neuvedené
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 4135060
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária PROMINENT REAL Vám ponúka na predaj prémiový stavebný pozemok s rozlohou 1701 m2, ktorý sa nachádza v jednej z momentálne najviac vyhľadávaných a pokojných lokalít Bratislavy. Táto časť Rače ponúka nádherný panoramatický výhľad na Bratislavu, z ktorého vidieť aj Bratislavský hrad a všetky luxusné dominanty downtownu, Senec, Zobor, a to sme nespomenuli ešte večerný výhľad plný špecifickej atmosféry. Prístup k pozemku je po novovybudovanej asfaltovej ceste.

Pozemok je orientovaný na juhovýchod a pri správnom umiestnení vily zachytíte aj západné slnko. Všetky potrebné inžinierske siete už pripravené - elektrina, plyn, voda, kanalizácia a aj UPC. To znamená, že máte možnosť začať s výstavbou Vašej vily v krátkej dobe. Na takejto rozľahlej ploche pozemku umiestnite aj 2 vily, v prípade záujmu. Po celej dĺžke pozemku je vybudovaný oporný múr, ktorý zabezpečuje stabilitu pozemku. Táto lokalita je situovaná v náručí Malých Karpát, čo zaručuje pokoj a súkromie pre budúcich majiteľov, ako aj možnosti športovania pre aktívnych ľudí.

Tento exkluzívny stavebný pozemok v mestskej časti Bratislava-Rača je jedinečnou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú ideálne miesto pre výstavbu svojho vysnívaného domova a niečo výnimočné.

Nechajte sa okúzliť krásou a pokojom tejto lokality a kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií a obhliadku na tel. č. 0905 456 542.

Cena: viac informácií v RK

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.