Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Exkluzívne kancelárske priestory na Laurinskej ulici na prenájom.

Cena:
5 466,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Laurinská
Kategória: Komerčné objekty
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 255 m2
ID inzerátu: 4135056
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na prenájom exkluzívne kancelárske priestory, ktoré sa nachádzajú na 2. poschodí v moderne zrekonštruovanej staromestskej budove v absolútnom centre Bratislavy, v historickom Starom Meste na Laurinskej ulici. Tieto moderné priestory s celkovou rozlohou 254,43 m2 sú ideálnym miestom pre Váš podnikateľský rast. Okolie, v ktorom sa tieto priestory nachádzajú, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, s množstvom obchodov, služieb, reštaurácií a kaviarní, ktoré sú v pešej dostupnosti. Nechýba vám nič, čo by ste potrebovali pre plnohodnotné fungovanie vašej firmy.

Samotné dispozičné riešenie týchto priestorov je veľkým prínosom. Pozostávajú zo 4 kancelárií rôznych veľkostí, a to s rozlohami 90 m2, 46,30 m2, 29,80 m2 a 24,20 m2. Okrem toho majú k dispozícii aj kuchynku a dámske a pánske toalety, čím zabezpečujú komfort pre vašich zamestnancov a klientov. Priestory sú nezariadené, čo Vám dáva priestor zariadiť si ich presne podľa svojich predstáv.

Ak hľadáte moderné, dobre situované kancelárske priestory, ktoré vám poskytnú prostredie na rozvoj vášho podnikania, neváhajte nás kontaktovať na tel. č. 0905 456 542 a dohodnime si obhliadku.

Cena: 5.466,- EUR + energie

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.