Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Predáme priestranný rodinný dom v mestskej časti Praha - Benice.

Cena:
711 702,00 €
Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Praha
Obec: Praha 10
Ulica: Benice
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 6
Podlahová plocha: 220 m2
Plocha pozemku: 391 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4135046
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PROMINENT REAL predá priestranný rodinný dom, z vonku nenápadný, no zvnútra elegantný a veľkoryso riešený. Plocha parcely je 391 m2, zastavaná plocha je 148 m2 a obytná 220 m2. Dom sa nachádza na pokojnom mieste na okraji novej zástavby mestskej časti Praha – Benice. Z jednej strany susedí s podobnými domami so záhradkami, z druhej strany sú polia a voľná príroda. Dom je radový, dvojpodlažný so sedlovou strechou, pri jeho stavbe boli použité materiály vyšších štandardov.

Na prízemí je veľká kuchyňa prepojená s veľkou obývacou izbou a výstupom na záhradu, ďalej pracovňa, kúpeľňa, toaleta, špajza, komora a garáž pre jedno auto. Na poschodí sú štyri spálne a ďalšie dve kúpeľne, zo spální je výstup na balkóny orientované do záhradky.

Podkrovie nie je obytné. Všetky miestnosti na druhom poschodí majú zvislé steny a priestor nie je obmedzený šikmými stropmi. Vykurovanie je riešené kondenzačným kotlom, ohrev vody fototermickými článkami, čím sú významne znížené náklady na energie. Pod záhradou sú zapustené nádrže na dažďovú vodu na zalievanie. Sedenie pri dome smerom do záhrady je kryté strieškou, takže umožňuje v plnej miere využívať aj tento priestor na oddych s výhľadom do starostlivo udržiavanej záhradky, prípadne na grilovanie a posedenie s priateľmi. Smerom do ulice je pozemok zastrešený tiež, čím vznikol ďalší krytý priestor, využiteľný napríklad na parkovanie ďalších dvoch áut.

Na skok od domu je autobusová zastávka ( na stanicu Uhříněves necelých 10 minút, prípadne k metru „A“ Depo Hostivař cca 30 minút ), autom bezproblémové spojenie do Průhonic ( a na D1 ), alebo do Uhříněvsi, Kolovrat, alebo Říčan. Bez akýchkoľvek právnych vád, financovanie hypotekárnym úverom možné, právny servis zaistený.

Cena: 18.000.000,- Kč

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte na tel. č. 0905 456 542.

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.