Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

5 izbový útulný rodinný dom vo Vajnoroch na predaj.

Cena:
725 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Vajnory
Ulica: Vajnory
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 208 m2
Plocha pozemku: 514 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4135044
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária PROMINENT REAL Vám ponúka na predaj priestranný 22 ročný 5 izbový rodinný dom s pozemkom v Bratislave v mestskej časti Vajnory. Dom s úžitkovou plochou 207,94 m2 je situovaný na veľkorysom pozemku o rozlohe 514 m2 a ponúka vám komfortné bývanie. Hlavným prvkom interiéru je motív dreva, ktorý sa nachádza na podlahách, schodisku, oknách, dverách a nábytku ako aj na podhľade domu. Tento prvok dodáva domu príjemnú atmosféru.

Dvojpodlažná dispozícia domu poskytuje dostatok priestoru pre celú rodinu. Na prvom podlaží o výmere 106,34 m2 sa nachádza vstupná chodba, z ktorej sa dostanete do garáže a centrálnej chodby so schodiskom. Útulná obývacia izba s krbom je spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, čo vytvára príjemný otvorený priestor. Z tejto časti je priamy výstup na terasu a do záhrady. Okrem toho je k dispozícii aj priestranná pracovňa a samostatné WC s umývadlom.

Na druhom podlaží o výmere 101,6 m2 sa nachádza priestranná spálňa, 2 samostatné izby s výstupom na terasu a veľký šatník. Kúpeľňa je vybavená dvojumývadlom, rohovou vaňou a novým sprchovým kútom. Samostatné WC s umývadlom a bidetom je tiež súčasťou tohto poschodia.

Rodinný dom sa nachádza v obľúbenej lokalite Vajnor, ktorá kombinuje výhody bývania v meste s pokojom vidieka. Mestská časť Vajnory ponúka kompletnú infraštruktúru a občianske vybavenie vrátane škôlok, škôl, nákupných centier, reštaurácií, kaviarní, zdravotného strediska a rôznych kultúrnych zariadení. Okrem toho sa môžete tešiť na prírodné krásy v okolí, ako je národná prírodná rezervácia ŠÚR a Malé Karpaty s množstvom turistických trás a cyklochodníkov. V blízkosti sa nachádza aj Vajnorské jazero a jazero Zlaté Piesky, kde si môžete užiť príjemné kúpanie.

Dopravná dostupnosť je tiež výborná, s rýchlym prístupom na diaľnicu D1 a obchvat D4/D7. Zástavka MHD je vzdialená iba 3 minúty pešou chôdzou od domu.

Táto nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená, čo je pre nových majiteľov veľkou výhodou. Nezmeškajte príležitosť získať tento rodinný dom, ktorý ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlný a kvalitný život. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. č. 0905 456 542.

Cena: 725 000 €

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.