Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Exkluzívne kancelárske priestory na prenájom v centre Bratislavy.

Cena:
12,00 €/m2/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Štefánikova
Kategória: Komerčné a prevádzkové priestory
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 148 m2
ID inzerátu: 4135029
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária PROMINENT REAL Vám ponúka na prenájom exkluzívne kancelárske priestory v centre Bratislavy na Štefánikovej ulici. Táto lokalita je ideálna pre firmy, ktoré hľadajú strategické umiestnenie pre svoje podnikanie. Priestory s výmerou 148 m2 sa nachádzajú na 2. poschodí (3. nadzemné podlažie) v 2 poschodovej budove, ktorá prešla komplexnou rekonštrukciou. Výhodou je aj krásny výhľad do záhrady Úradu vlády. Ku priestorom sú k dispozícií aj 2 parkovacie miesta (200,-EUR/mesiac + DPH).

Kancelárske priestory sú nadštandardné vybavené luxusnými materiálmi, ako je mramor, gres a parkety, čo im dodáva štýlový a elegantný vzhľad. Interiér je plne osvetlený modernými svietidlami, čo vytvára príjemnú pracovnú atmosféru. V každej kancelárii je k dispozícii klimatizácia, čo zabezpečuje príjemnú teplotu počas celého roka. Okrem toho, budova je vybavená výťahom, čo uľahčuje prístup do kancelárií. K dispozícii je tiež kuchynka a príslušenstvo, čo zabezpečuje pohodlie pre vašich zamestnancov.

Ak hľadáte kancelárske priestory v centre Bratislavy s výbornou dostupnosťou a kompletným občianskym vybavením v pešej dostupnosti, tieto priestory sú pre vás ideálnou voľbou. V blízkosti sa nachádzajú zastávky verejnej dopravy, čo umožňuje jednoduché a rýchle presuny po meste, aj bez auta. Okolie poskytuje všetky potrebné služby pre praktický pracovný život (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, ...).

Cena: 12,-EUR/m2/mesiac + 5,50,-EUR (energie) + DPH

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0905 456 542

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.