Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Predáme rodinný dom v Semmeringu pri lyžiarskom stredisku.

Cena:
275 000,00 €
Kraj: Niederösterreich
Okres: Neunkirchen
Obec: Semmering
Ulica: Semmering
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 203 m2
Plocha pozemku: 707 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4134996
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária PROMINENT REAL ponúka na predaj rodinný dom situovaný v čarovnom prostredí priamo v Semmeringu s výhľadom na hory v blízkosti lyžiarskeho strediska Stuhleck. Semmering je od Bratislavy vzdialený približne hodinu a pol, od Viedne iba hodinu a ponúka veľa možností pre celoročné aktivity. Okolie je ideálne pre milovníkov prírody a športu. Nachádzajú sa tu dve lyžiarske strediská Stuhleck a Hirschenkogel a množstvo turistických, horolezeckých či cyklistických trás. Počas zimného obdobia sa v Semmeringu každoročne konajú Majstrovstvá sveta v lyžovaní. Počas letného obdobia je horský Bikepark Semmring využívaný horskými cyklistami a rôzne letné festivaly a atrakcie priťahujú množstvo návštevníkov.

Nehnuteľnosť možno využiť ako hlavné bydlisko, rekreačný dom alebo ako investíciu na prenájom s veľmi atraktívnym príjmom, vďaka celoročnému využitiu.

Horský rodinný dom sa dispozične skladá z 3 poschodí. Na prízemí je vstupná chodba s toaletou, spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou, toaletou a bidetom, ďalej samostatná kuchyňa a obývačka s krbom a výstupom do zimnej záhrady. Izby sú nepriechodné a priestranné. Na poschodí je povala, momentálne neobývaná, s možnosťou vybudovania 2-3 izbového bytu. Vzhľadom na to, že dom je na kopci, suterén je polozapustený a tým pádom je svetlý. Nachádza sa tam kotolňa, posilňovňa, sauna, izba a pivnica. Parkovanie je možné v garáži, pod prístreškom zaparkujú 2 autá a taktiež je možné parkovať na ulici. Zastavaná plocha domu je 156 m2, úžitková plocha prízemia je 131,9 m2 a celková úžitková plocha domu je 203 m2. Pozemok je o výmere 707 m2.

Cena: 275 000 €

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. č.: 0905 456 542

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.