Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

PROMINENT REAL predá 7 izb. luxusnú vilu pre náročných vo Vysokých Tatrách.

Cena:
dohodou
Kraj: Prešovský kraj
Okres: Poprad
Obec: Vysoké Tatry
Ulica: Vysoké Tatry
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 7
Podlahová plocha: 483 m2
Plocha pozemku: 1400 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4134354
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predáme 7 izbovú luxusnú vilu vo Vysokých Tatrách pre náročných s úžasnou atmosférou a pocitom domova. Vila bola postavená s láskou, vkusom a eleganciou, ktoré vytvárajú harmóniu domova.

Do vily môžete vojsť cez hlavý vstup, alebo cez dvojgaráž. Pri vstupe do vily cez hlavný vstup vás hneď za vstupnou chodbou upúta drevené schodište vedúce na poschodie, ktoré príjemne oddeľujúce obytnú zónu. Vášmu oku neunikne ani jemnosť zladenia farieb a prírodných materiálov. Prízemie pozostáva z veľkej haly prepojenej s jedálenskou časťou s mastencovou pecou, odkiaľ sa vchádza do uzavretej kuchyne s kvalitnou kuchynskou linkou bielej farby (pracovná doska Corian) a spotrebičmi vysokej kvality (BORA, Samsung a Liebhert), priestrannej obývačky s vysokým stropom, pracovne, kúpeľne a veľkej miestnosti na sedenie (zimná záhrada), kde bol pôvodne plánovaný bazén. V tejto miestnosti je „nočná obloha“ s pravými Swarovského kryštálmi a vychádza sa z nej cez uzavretú presklenú časť na terasu, ktorá je komplet pokrytá drevenou podlahou z exotickej dreviny.

Poschodie si zamilujete. Má galériu, kde je umiestnená knižnica so sedením a skleneným zábradlím s možnosťou východu na veľký balkón s drevenou podlahou s exotickej dreviny a sedením. Je tu taktiež pracovňa, samostatná izba slúžiaca ako spálňa s východom na balkón a unikátna izba pre hostí, ktorá má svoju samostatnú kúpeľňu, toaletu, priestor na oddych a spanie. Na druhej strane, v oddelenej časti za presklenými dverami je rodičovská spálňa, šatník, samostatné WC a kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom. Spálňa je opticky rozdelená na dve časti a to časť slúžiaca na oddych a časť slúžiaca na spanie. Aj z tejto izby je východ na balkón.

Vila má aj suterén, ktorý je presvetlený pomocou anglických dvorcov. Nachádza sa tu kotolňa s práčovňou, pomocná kuchyňa, toaleta, sprcha, špajza, sklady a veľká miestnosť, ktorá mala pôvodne slúžiť pre domáci šport, teraz je využívaná ako hobby miestnosť. Celá táto časť je vykurovaná podlahovým kúrením, okrem kuchynskej časti.

Záhrada je rozdelená na dve časti a to časť oddychovú a časť úžitkovú.

V oddychovej časti záhrady je postavený murovaný altánok, ktorého veľké presklené odsúvacie dvere z dvoch strán umožňujú v lete prepojenie s okrasnou časťou záhrady. Nachádza sa tu aj kuchynská linka s indukčnou varnou doskou, výkonná piecka na vykurovanie i varenie. Je tu umiestnená aj toaleta so samostatným vstupom z vonku. Na altánok nadväzuje drevená exotická podlaha prepojená s okrasnou vodnou nádržou s leknami a rybkami.

V úžitkovej časti záhrady je postavený skleník a vyvýšené záhony. Je tu veľa ovocných stromov (jablone, broskyňa, čerešňa, marhuľa, slivky, muchovník) a kríkov (čučoriedky, brusnice, maliny, černice, egreše, ríbezle). V záhrade je veľa šípových ruží, skalka pozdĺž celého domu, vresovisko pred domom a trávnik. Celá záhrada je opatrená závlahovým systémom. Okrem drevených terás je pozemok vydláždený betónovými tvárnicami.

Vila je 4 roky obývaná, plne zariadená a vybavená. Bola postavená pre rodinu tak, aby naplnila všetky potreby a poskytla pohodlie aj pre tých najnáročnejších.

Jej úžitková plocha je 483 m2 a stojí na pozemku o rozlohe 1400 m2. Zastavaná plocha vily je 229 m2. Moderný altánok je o výmere 25 m2 a máte z neho prekrásny výhľad na Lomnický štít, čo vytvára jedinečnú tatranskú atmosféru.

Vila je postavená z tehly Protherm hrúbky 400 mm, zateplená v rovných častiach polystyrénom hrúbky 80 mm a v oblúkoch Nobasilom, omietka je silikát. Strecha je pokrytá krytinou Bramac, zateplená materiálom Nobasil v hrúbke 300 mm až 400 mm. Dažďové zvody sú medené (v spodnej časti od určitej výšky plastové). Okná sú z vonkajšej časti hliníkové a vnútornej časti drevené. Altánok je murovaný tehlou Seta 380 mm a zateplený polystyrénom 60 mm. Má rovnú zateplenú pochôdznu strechu s fóliou.

Info o cene v RK.

Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č.: 0905 456 542

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.