Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Luxusný 3 izbový byt na prenájom v lukratívnej časti Bratislavy na Laurinskej ulici.

Cena:
2 200,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Laurinská
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 119 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4135054
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na prenájom 3 izbový byt na lukratívnej adrese v absolútnom centre Starého Mesta na Laurinskej ulici. Byt o výmere 118,5 m2 sa nachádza na 4. poschodí v novo zrekonštruovanej budove s výťahom. Budova, v ktorej sa byt nachádza je zaujímavá vysokými stropmi a veľkými chodbami, nádvorím, výťahom, čo dodáva pocit luxusu. Klimatizácia je samozrejmosťou.

Dispozícia bytu je veľmi dobre riešená. Pri vstupe do bytu sa nachádza vstupná hala, z ktorej sa ďalej do kúpeľne a obývačky spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou. Z nech sa vchádza do hosťovskej izby a spálne . Okrem obývačky sú izby sú nepriechodné. Kúpeľňa je spojená s toaletou a v byte sa nachádza aj samostatná toaleta. Byt je nadštandardne moderne zariadený nábytkom na mieru a kompletne vybavený. V prípade záujmu je možnosť prenajať si viac bytov v tejto budove.

História klasicistickej budovy na Laurinskej siaha do roku 1846. Postavená bola podľa projektu Ignáca Feiglera staršieho a ako prvá tu sídlila Prvá stavebná sporiteľňa. Odvtedy prešla viacerými zmenami vrátane len nedávno ukončenej rekonštrukcie. Tá nielen zachovala jej vzácne historické prvky, ale obohatila objekt aj o nové moderné vymoženosti, akou je napríklad výťah, ktorý je v historických budovách vyslovenou raritou.

Súčasťou štandardu je videovrátnik, vzduchotechnika (chladenie a kúrenie), vstavané spotrebiče (chladnička, el. rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, práčka, sušička), výťah v budove, požiarne hlásiče, kamery v spoločných priestoroch.

Veľkou výhodou je práve poloha bytu, keďže sa nachádza na jednej z najviac lukratívnych adries v Bratislave v absolútnom centre Starého Mesta medzi Hlavným a Hviezdoslavovým námestím. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť- obchody, banky, reštaurácie, kaviarne, … Ulice Starého Mesta s výbornou atmosférou obľubujú ľudia na prechádzky a v blízkosti sa nachádza aj Slovenské národné divadlo spolu s viacerými možnosťami na kultúrne vyžitie.

Cena: 2.200,- EUR + DPH/mesiac + energie

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. č.: 0905 456 542.

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.