Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Obchodný priestor na Gorkého ulici na prenájom.

Cena:
1 500,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Gorkého
Kategória: Komerčné a prevádzkové priestory
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 65 m2
ID inzerátu: 4135051
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária PROMINENT REAL Vám ponúka na prenájom zaujímavý obchodný priestor v absolútnom centre Bratislavy v Starom Meste. Priestor sa nachádza zo strany Gorkého ulice a vstupuje sa do neho cez pasáž. Priestor je o celkovej výmere 65 m² a na Gorkého stranu disponuje dvoma veľkými výkladmi, čo je ideálne pre atraktívne oslovenie zákazníkov.

Súčasťou priestoru je aj vlastné sociálne zariadenie, čo zaisťuje pohodlie pre zamestnancov aj zákazníkov. Výhodou je aj zvýhodnené nájomné vo výške 1.500,- Eur + DPH počas prvého roka prenájmu. Fixné služby sú zahrnuté v mesačnom nájomnom v sume 240,- Eur + DPH. Tieto služby zahŕňajú správu budovy, ktorá zabezpečuje údržbu a upratovanie spoločných priestorov, ako aj využívanie klimatizačných zariadení, vykurovania a ventilácie. Okrem toho sú súčasťou mesačného nájomného aj zálohové platby za energie. Dodávka elektrickej energie do prenajatých priestorov v sume 100,- Eur/mesiac, dodávka vody do prenajatých priestorov 20,- Eur/mesiac a odvoz a likvidácia odpadu 10,- Eur/mesiac. K dispozícií je aj možnosť prenajať si parkovacie miesto v blízkosti za 210,- Eur/mesiac+ DPH.

Prenajaté priestory sú momentálne neobsadené a sú ihneď k dispozícií. Toto je skvelá príležitosť pre vás, aby ste si zabezpečili kvalitný, dobre situovaný obchodný priestor v centre mesta.

Cena: 2.170,- EUR/mesiac + DPH

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. č. 0905 456 542.

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.