Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

Úplne nový 4 izbový bungalov v Hviezdoslavove okamžite k nasťahovaniu.

Cena:
319 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Hviezdoslavov
Ulica: Hviezdoslavov
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 132 m2
Plocha pozemku: 618 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4134881
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PROMINENT REAL ponúka na predaj skolaudovaný 4 izbový nízkoenergetický rodinný dom, typ bungalov, so zastavanou plochou 132 m2, na pozemku o rozlohe 618 m2 v obci Hviezdoslavov len 15 km od Bratislavy. Rodinný Dom je napojený na všetky inžinierske siete: elektrika, mestský vodovod, kanalizácia a rýchly optický internet. Nachádza sa v novo vybudovanej lokalite rodinných domov s novou príjazdovou komunikáciou s chodníkom a osvetlením. Dispozičné riešenie pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchyňou, 1x spálňa, 2x detská izba, 1x kúpeľňa s WC, 1x samostatné WC a technická miestnosť.

Rodinný dom je vybudovaný s dôrazom na úsporu energií a vo vyššom štandarde: energetický certifikát A1, kúrenie tepelným čerpadlom s prípravou na chladenie - klíma, teplovodné podlahové vykurovanie, kvalitná brúsená tehla Porotherm PD30, zateplenie 20 cm, betónová škridla Teran, chodníky okolo domu, terasa 5 m x 4 m, parkovacie miesta pre 2 autá a oplotenie.

Štandardné vybavenie: kvalitné plastové okná s izolačným trojsklom U=0.7 a vonkajšie hliníkové rolety na diaľkové ovládanie. V izbách a kuchyni je namontovaná plávajúca podlaha, v kúpeľni, WC a vstupnej chodbe je kvalitná keramická dlažba. V dome sú namontované estetické interiérové dvere s kľučkami a zárubňami. Interiérové a exteriérové osvetlenie so zapustenými LED svietidlami, príprava na montáž alarmu, dverný vrátnik a je namontovaná kompletná elektro-inštalácia. Kúpeľňa a WC sú kompletne dokončené s keramickou dlažbou a obkladmi a osadené zariaďovacími predmetmi a batériami: závesné wc - geberit, vaňa, radiátor na uteráky s elektrickým ohrevom a sprchový kút. Povala je pochôdzna s veľkým odkladacím priestorom.

Výhody lokality: Hviezdoslavov je dynamicky sa rozvíjajúca obec s výborným napojením do Bratislavy. Obec má napojenie cca 3 km na rýchlostnú cestu R7, ktorá spája obec s Bratislavou a diaľničnou sieťou SR a EU. V obci je taktiež vlakové spojenie do Bratislavy, ktoré je vo vzdialenosti cca 1,2 km od RD. Mesto Šamorín s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené cca 6 km. V obci sa nachádza občianska vybavenosť: potraviny, škola, škôlka, reštaurácie, fitness, kaderníctvo, supermarkety Billa a COOP Jednota.

Cena: 319 000,- Eur

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktuje na tel.č.: 0905 456 542.

Maklér:

makler
Maklér:Olga Zadňančinová
Telefón:0905 456 542
E-mail:zadnancinova-ZVNC-prominentreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.